24 K Gold serie

Voordelen:

Twee laagmoleculaire hyaluron serums verfijnd met 24-karaats goud en een innovatieve mix van actieve ingrediënten.

Een volledige LIA C 6 24 K gouden dagcrème past erbij.

24 K Gold serie

Pure Glow Elixier

Lees meer


Supreme Glow Elixier

Lees meer


LIA C 6 24 K Gold dagcrème 

Lees meer


Hya 4 Hyaderm N 

Lees meer


Pure Glow Elixier 

Luxe, hydraterend elixer voor een stralende huid

Laat je huid zowel inwendig als uitwendig glanzen met dit luxe elixer! Met laagmoleculair hyaluronzuur en 24K goud. Hyaluron is voornamelijk verantwoordelijk voor de elasticiteit van onze huid. Samen met collageen en elastine wordt de dikke ‘kussen’ structuur van een jeugdige huid gecreëerd. Goud is de bekendste infraroodreflector en biedt dus extra bescherming tegen IR-gerelateerde radicalen en geeft je huid ook nog eens een stralende glans!

VERPAKKING: 30 ml glazen fles en 2 ml glazen ampul

TOEPASSING: ́s Avonds en ́s morgens dun aanbrengen, laten intrekken. Gebruik daarna de bijpassende   LIA C 6-crème.

Supreme Glow Elixier

Luxe, high performance concentraat tegen rimpels

Hyaluronzuur: hyaluronzuur is voornamelijk verantwoordelijk voor de elasticiteit van onze huid. Samen met collageen en elastine wordt de dikke ‘kussen’ structuur van een jeugdige huid gecreëerd. 4 x signaalpeptiden met botox-effect: ontspant de spieren en maakt expressielijntjes minder prominent. Het effect neemt toe na één tot twee weken. 3 x collageenbooster van het type signaalpeptide, bètaglutaan en een plantenextract. Alle drie stimuleren ze de collageensynthese op verschillende manieren.

Stabiele vitamine C: dit derivaat vermindert hyperpigmentatie van de huid, onderdrukt celschade veroorzaakt door UV-irritatie en bevordert de col- lageensynthese. Uit stamcellen gemaakt extract van de edelweissplant. Bewezen versterking van het bindweefsel.

Signaalpeptide ProgelineTM: ruimt leeftijdsgerelateerde celafzettingen op en verbetert daardoor de zichtbare tekenen van verslapping die samengaan met het verlies van huidelasticiteit.

Troxerutin: een op planten gebaseerde anti-oxidant.

Goud: goud is de bekendste infraroodreflector, dus het geeft extra bescherming tegen IR-gerelateerde radicalen en geeft je huid ook nog eens een stralende glans!

                        

VERPAKKING: 30 ml glazen fles en 2 ml glazen ampul

TOEPASSING: ́s Avonds en ́s morgens dun aanbrengen, laten intrekken. Gebruik daarna uw geschikte       LIA C 6-crème.

LIA C 6 24 K Gold dagcrème 

Voor de droge en gevoelige huid

Dr. E. Voss LIA C6 bevat alle elementen van een sterke antirimpelcrème om bestaande tekorten te verminderen en toekomstige verouderingsprocessen grotendeels te voorkomen. LIA (Light Induced Aging): Licht heeft verreweg de grootste invloed op huidveroudering (60-70%). Dankzij een hoogwaardig systeem van UV-filters en anti-oxidanten kan de LIA C6-serie deze lichtveroudering bijna volledig blokkeren. Dankzij een speciale technologie blijven deze filters altijd in de hoornlaag en dringen niet door.

LMS (Lamellar Matrix System): door zijn gelijkenis met natuurlijke huidlipiden, zorgt onze emulgatorvrije lamellaire crèmematrix (LMS) voor een aanpak van de oorzaak van droge huid en zorgt tegelijkertijd voor een gelijkmatige afgifte van de moderne signaalpeptiden die de crème bevat voor het gladstrijken van rimpels. Geschikt voor clienten die overgevoelig zijn voor conserveringsmiddelen en parfumstoffen.

Goud: Naast het LIA-drievoudige filter bevat deze crème 24-karaats goud, de beste infraroodreflector. Tegelijkertijd geeft dit de huid een stralende glans.

VERPAKKING: 5 ml tester, 50 ml airless kristallen pompflacon 

Hya 4 Hyaderm N 

Verzachtende, kalmerende crèmegel

HYADERM N vermindert niet alleen de irritatie van de meeste huidreacties zoals roodheid, branderigheid en jeuk, maar versnelt ook het herstel van een kalme en vlekkeloze huid.

Breng de gel royaal aan, eventueel na enkele minuten opnieuw. De bovengenoemde symptomen zullen nu snel afnemen. Let wel op: het verminderen van de symptomen betekent niet dat de oorzaak is weggenomen!

Idealiter wordt het behandelde gebied vervolgens afgeschermd met LIA C6-crème. De samenstelling is vrij van kleurstoffen en emulgatoren. Geschikt bij overgevoeligheid voor conserveringsmiddelen.

VERPAKKING: 15 ml en 30 ml airless pompflacon

TOEPASSING: Kleine pijnlijke verwondingen (schaafwonden, insectenbeten, brandwonden) en chronisch verstoorde huidstructuur (neurodermitis, atopisch eczeem) zijn het beste toepassingsgebied voor deze crèmegel. De huid wordt onmiddellijk gekalmeerd. De talrijke actieve ingrediënten werken via verschillende manieren, dus ze leiden op verschillende manieren naar het doel.