HYA 4 gels

VOORDELEN VAN HYA 4 GELS

We hebben 4-voudige hyaluronzuurgels ontwikkeld die diep in de huid doordringen en niet alleen zelf een sterke werking hebben, maar ook als transportmiddel fungeren door de actieve ingrediënten in de huidlagen te brengen. Alle gels zijn emulgatorvrije dragers van actieve ingrediënten en zijn gebaseerd op 4 soorten hyaluron, die gezamenlijk het hele spectrum van zowel korte als langeketen hyaluronzuren bestrijken. Alle HYA 4 gels zijn gebaseerd op dit concept met verschillende actieve ingrediëntencocktails!

HYA 4 producten

Hya 4 Deep Lift Q10

Lees meer


Hya 4 Revicell

Lees meer


Hya 4 Pure

Lees meer


Hya 4 Quattrox

Lees meer


Hya 4 Aknex

Lees meer


Hya 4 Capimed

Lees meer


Hya 4 Bright Eyes 360

Lees meer


Hya 4 Long Lashes

Lees meer


Hya 4 Botolip 3D

Lees meer


Hya 4 White Plus

Lees meer


Hya 4 Deep Lift Q10 - tegen rimpels

HYA 4 & 2 collageenboosters van het signaalpeptide type, 2 van het koolhydraat- type, evenals een extra signaalpeptide speciaal ontworpen om de elastinesynthese te stimuleren, zijn bedoeld om de ondersteunende structuur op te bouwen. Want zonder die steun en structurering valt zelfs de beste hyaluronzuur ’bouwsteiger’ de diepte in. 2 signaalpeptiden van het „botox“ type worden gebruikt om rimpels snel glad te strijken via spierontspanning.

Een heel bijzonder resultaat wordt nu bereikt door de toevoeging van een speciaal edelweiss-extract dat is geproduceerd met behulp van duurzame stamceltechnolo- gie. Met name hangende plooien in het nekgebied reageren uitstekend. Al langere tijd wordt Q10 in hoge concentratie in een diep doordringend liposoompreparaat gebruikt om de stofwisseling van de huid in de mitochondriën te stimuleren.

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon.                        

TOEPASSING: Intensieve rimpelbehandeling vanaf 30-35 jaar. Het is belangrijk het product te combineren met LIA-crèmes om het resultaat van de behandeling te be- houden. Breng eerst de rijke gel spaarzaam aan en na 1 minuut de crème.

Hya 4 Revicell - celactivering & tegen rimpels

Revicell richt zich op en helpt bij het verwijderen van de ballast die zich in de loop van de tijd heeft opgebouwd in de cel. Frisheid en vitaliteit worden daardoor herwonnen. Het actieve ingrediënt TTP-2 is 20 keer zo effectief als resveratrol (het “rode wijn wondermiddel“) en zorgt ervoor dat de elasticiteit en stevigheid toenemen. De aanwezige Matrixyl collageenbooster kan nog efficiënter werken. In onze 4-voudige hyaluronzuurgel productlijn en samen met de collageenactivator madecassoside en een zeer efficiënte diepwerkende anti-oxidant, is dit ons nieuwe topproduct naast de Hya 4 Deep Lift Q10.

Doelgroep: rijpere huid > 50 jaar, de leeftijdsgroep er onder (35-50 jaar) kan beter de Hya 4 Deep Lift Q10 gebruiken, of beide producten afwisselend, aangezien de werking elkaar aanvult.

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon.

TOEPASSING: ́s Avonds en ́s morgens dun aanbrengen, laten inwerken, vervolgens afdekken met de juiste LIA-crème.

Hya 4 Pure - puur vocht

Intens vochtinbrengende behandeling, voor de huid vanaf 20 jaar, werkt op alle huidlagen. Daarnaast activeren de korte keten hyaluronzuren talrijke stofwisselingsprocessen in de huid, vangen vrije radicalen weg en hebben collageenaanmaak bevorderende en dus huidverstrakkende eigenschappen.                        

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon

TOEPASSING: Intensieve vochtbehandeling, ook voor jongere cliënten vanaf 20 jaar.                        

Het is essentieel om te combineren met LIA-crèmes om het resultaat van de behandeling te behouden. Breng eerst de gel aan, en na 1 minuut spaarzaam de crème.

Hya 4 Quattrox

rimpelontspannend bij expressielijntjes

Dit is een viervoudige combinatie van de nieuwste analoge botox-signaalpeptiden. Twee er van worden ook gebruikt in onze Deep Lift Q10. De twee nieuwe actieve ingrediënten versterken en vullen het effect aan via een extra mechanisme. Deze samenstelling bevat onze vier hyaluronen en vier botox-analoge

signaalpeptiden, dus: 4 + 4, vandaar de naam Quattrox. Het product is een heldere gel, die primair is bedoeld voor de naaldprocedure, maar die natuurlijk ook op zichzelf staand kan worden gebruikt.              

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon

TOEPASSING: ́s Avonds en ́s morgens dun aanbrengen, laten intrekken, aansluitend afdekken met de juiste LIA-crème.

Hya 4 Aknex - tegen huidonzuiverheden

Beter kan niet: deze conserveermiddelvrije hyaluronzuurgel pakt het probleem van alle kanten tegelijk aan: de alfa-dehydrogenase-remmer oleanolzuur verbetert samen met drie bioflavonoïden de hormonale huidbalans, NDGA vermindert over- matige keratinocytproductie.

Hooggedoseerde vitamine B3 (niacinamide), die ook ontstekingsremmend is, heeft een sebostatisch (talgproductieremmend) effect. Provitamine B5 (panthenol), madecassoside (puur, van tijgergras) en een zeer effectief kalmerend middel gemaakt van haver (dihydrovenanthramide) hebben een vergelijkbaar effect. Dode keratinocyten, die de uitgang van de follikel blokkeren en daarom verantwoordelijk zijn voor de ontstekingspuistjes, worden „verteerd“ door een modern hightech protease-enzym. We pakken alle oorzaken van acne tegelijkertijd aan en door het combineren van de afzonderlijke werkingsprincipes wordt resultaat bereikt.

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon.

TOEPASSING: Zorgvuldig reinigen, daarna overvloedig en regelmatig aanbrengen, in geen geval samen met andere producten gebruiken. Geen crème aanbrengen bij jeugdige vette acne, anders de LIA C 6 Fluid Cream, Young of 24 H Cream aansluitend gebruiken.

Hya 4 Capimed - haarvatversterkend

Het doel is om de afdichting en regeneratie van broze capillairen die zijn „doorgezakt“ en daardoor zichtbaar zijn met als gevolg een ongewenste rode verkleuring, te verbeteren. Een extract van de laurierstruik (Tambourissa T. uit Madagascar) bevat 2 rutinederivaten, waarvan de effecten op rosacea en couperose zijn getest. Madecassoside helpt ook door zijn ontstekingsremmende werking.                        

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon

TOEPASSING: Breng de geelbruine gel minimaal 8 weken lang 2-3 keer per dag dun aan op de aangetaste huid. Pas op voor verkleuring van kleding.

Hya 4 Bright Eyes 360

tegen lijntjes, donkere kringen en wallen

Een intensieve totale verzorging voor het oog. Een mengsel van signaalpeptiden en plantenextracten, die sensationele resultaten laten zien bij het verlichten van hangende oogleden. Het bevat 3 actieve ingrediënten tegen wallen en donkere kringen onder de ogen, een combinatie die nauwelijks te overtreffen is.                        

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon en 30 ml airless kristallen pompflacon.

TOEPASSING: Breng de lichtgele Hya 4 gel zo vaak mogelijk aan op en rond het oog (ooglid). Zeer zuinig in gebruik en buitengewoon zacht voor de ogen!

Hya 4 Long Lashes - bevordert groei van wimpers en wenkbrauwen

We hebben 3 moderne hightech signaalpeptiden, allemaal koplopers op het gebied van wimper- en wenkbrauwgroei, gecombineerd met biotine, niacinamide (Vit. B3), liposomaal Q10 en een flinke dosis cafeïne om zo een onvergelijkbaar product te creëren.

VERPAKKING: applicator van 5 ml

TOEPASSING: Tweemaal daags aanbrengen op de rand van de oogleden en wenkbrauwen zorgt voor zichtbaar dikkere en langere wimpers na 4-8 weken. Bovendien is het gebruik van mascaraproducten geen probleem.

Hya 4 Botolip 3D - Lipvuller

Alles wat je lippen nodig hebben! De huidige Botolip voelt, smaakt en werkt beter! Het bevat onze beide „botox“ analoge actieve ingrediënten in hoge concentratie, en daarnaast ook twee lipo-boosters, stoffen die de natuurlijke vetproductie stimuleren. Een volle crèmegel, met 4-voudige hyaluron plus hoge LMS-concentratie. Dat betekent: vaarwel vouwtjes! Uiteraard ook geschikt voor cliënten die overgevoelig zijn voor conserveringsmiddelen.

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon

TOEPASSING: Royaal aanbrengen, vooral op de rand van de lippen (geplooide vouwen).

Hya 4 White Plus - huidoplichtend

Natuurlijke huidpigmentatie vindt plaats in verschillende stappen. Volgens de Dr. E. Voss „multi-way strategie“, heet HYA 4 White Plus zes oplichtende ingrediënten die niet alleen deze kettingreacties op verschillende punten onderbreken, maar ook bestaande pigmenten en pigmentvoorstadia elimineren. Hya 4 White Plus is optimaal afgestemd op de combinatie met LIA C 6® Sensi Care LPF 30 en zodat u binnen enkele weken verandering ziet.

VERPAKKING: 15 ml airless pompflacon, 30 ml airless kristallen pompflacon, als Dual Lift Whitening Pack gecombineerd met LIA C6 Sensi Care LPF 30

TOEPASSING: ́s Avonds en ́s morgens dun aanbrengen, laten intrekken, afdekken met LIA C6 dagverzorging of Sensi Care SPF 30.