Alles Nieuw! Vitamine!
07 januari 2021 
2 min. leestijd

Alles Nieuw! Vitamine!

ALLES NIEUW! Vitamine bodycrème & vitamine watermasker!

Twee speciale verzorgingsproducten voor de droge huid verrijkt met essentiële vitamines voor de huid.

Vitamine bodycrème

In tegenstelling tot het gezicht wordt het lichaam minder blootgesteld aan licht. Het licht waar wij dagelijks aan blootgesteld worden veroorzaakt huidveroudering (LIA). Daarom hebben wij de UV-filters in dit product achterwege gelaten en ligt de nadruk op hydratatie- en verzorgingseffecten.

De emulgatorvrije Vitamin Bodycream van Dr. E. Voss maakt indruk met een viervoudige werking van actieve ingrediënten en heeft een heerlijk romige textuur. Een effectief organisch hyaluronzuur verstevigt de huid en gaat het verlies tegen van het natuurlijke hyaluronzuur.

LMS optimaliseert de beschermende barrière van de huid en creëert zo een duurzaam vochtreservoir. Dit is een vereiste om alle andere elementen van de hoornlaag optimaal te laten functioneren.

Onze super beschermer tegen radicalen HDBM blust agressieve externe aanvallen voordat de delicate ceramidestructuren van de epidermis gevaarlijk kan worden. Een hoge concentratie van de huidvitamine niacinamide (vitamine B3) stimuleert de collageensynthese, werkt ontstekingsremmend, versterkt de natuurlijke huidbarrière en optimaliseert de talgproductie. Het heeft een positief effect op de onzuivere huid en zelfs op capillaire beschadigingen!

Toepassing:

Na het douchen of baden de crème aanbrengen en inmasseren op een plaats van de huid die behoefte heeft totdat de huid zijdezacht aanvoelt. Op gebieden met een hoge zorgbehoefte kan nogmaals de crème worden aangebracht.

All new

Vitamin Water Masker van biologische cellulose

Een goed verzorgde en gehydrateerde huid ziet er fris en vriendelijk uit. Dit vijfvoudige recept geeft je hydratatie reservoir een oppepper en daarbij geeft het de huid een lift.

Het 3D-membraan van het bio-cellulosemasker past zich aan uw huid aan en ondersteunt de vochtopname. Het is een kers op de taart voor uw verzorgingsroutine!

-Niacinamiden / vitamine B3

Vitamine B3 is een multifunctionele huidvitamine. Het heeft collageen stimulerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het versterkt de natuurlijke huidbarrière en maakt de huid resistenter. Het brengt ook de eigen talgproductie van de huid in evenwicht.

-Panthenol / vitamine B5

Vitamine B5, ook wel panthenol genoemd, is een klassieker binnen de huidverzorgingscosmetica. Het kalmeert de huid en behoudt de vochtbalans van de huid.

-Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een biologisch bestanddeel van onze dermis en zorgt samen met collageen en elastine voor een stevige en gladde huid. Het staat bekend om zijn hydraterende en liftende eigenschappen.

-Maritiem collageen

Naast hyaluronzuur en elastine is collageen het hoofdbestanddeel van de dermis en houdt het de huid stevig en elastisch.

-Allantoïne

Dit plantenextract kalmeert en beschermt de huid. Allantoïne zorgt ook voor hydratatie en houdt de huid soepel.

Toepassing:

Haal het bio – cellulosemasker uit de verpakking. Verwijder het witte laagje van het masker aan één kant en leg dan die kant op de gereinigde huid. Verwijder nu de blauwe stoffen folie aan de andere kant. Pas het masker hier en daar aan uw gezichtsvorm aan. Verwijder na 15-20 minuten. Masseer het resterende serum zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen (spoelen niet nodig). Daarna volgt de rest van uw dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine zoals gewoonlijk. Om uw huidverzorgingsroutine te ondersteunen, moet deze toepassing wekelijks worden gedaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen