Apparaatportfolio 

Micro Needling Pen & Handroller

Beauty Clean

IPL SHR E-Light
RF-Needling

Coolio Twin

ACUSDe apparaten zijn alleen afgestemd op de producten van ons merk en kunnen alleen samen met een productpakket worden gekocht.

U krijgt te allen tijde training, service, garantie en advies voor optimaal gebruik van onze producten.

Gespreide betalingen zijn mogelijk. Dit kunt u met ons bespreken. 

Zonder het gebruik van onze apparaten in combinatie met de aanbevolen producten zal het resultaat heel minimaal zijn.

Apparaat beheer = HYA 4-domein, gebruik altijd LIA-bescherming aan het einde de behandeling.

Apparaatportfolio

Micro Needling Pen

Zwarte pen

€ 350,-  + Productpakket € 300,- 

Meer informatie

Beauty Clean

Staand model

€ 3749,- + Productpakket € 750,-    

Meer informatie

IPL SHR E-Light

Staand model of Tafelmodel

€ 7999,- + Productpakket € 1000,-

Meer informatie

Radio Frequenz Needling

Staand model of Tafelmodel

€ 5999,- + Productpakket € 1000,-

Meer informatie

Coolio twin


Staand model

€ 3749,- + Productpakket € 750,-    

Meer informatie

ACUS Next Gen. Echografie

Tafelmodel

€ 5000,- + Productpakket € 1000,- 

Meer informatie

NIEUW  Huidanalyse-apparaten

Eventueel met laptop verkrijgbaar

€ 3500,- zonder laptop 

Vanaf €3500,- met laptop

Meer informatie

NEEDLING PEN

Needling Theorie

Met micro-needling worden duizenden nieuwe kanaaltjes diep in de huid gecreëerd.

De epidermis wordt geperforeerd door de fijnste naalden van chirurgisch staal, het omliggende weefsel wordt gestimuleerd en de ontwikkeling van belangrijke weefselstructuurelementen (bijv. collageen, elastine en hyaluronzuur) worden geactiveerd en gereactiveerd. Na de behandeling kan de huid beter producten opnemen en kunnen actieve ingrediënten beter doordringen.

De matrix wordt op twee manieren geactiveerd:

1) Zelfactivering van het ‘gestimuleerde‘ weefsel op een natuurlijke manier.

2) De cosmetica is toegepast met actieve ingrediënten.

3) De instrumenten die we leveren voor deze behandeling zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle EU-criteria.

We trainen onze klanten om het behandeldoel veilig te bereiken.


Toepassingsgebieden en gebruik

Needling verfijnt effectief de huidstructuur. Rimpels, vergrote poriën, striae (bijvoorbeeld na de zwangerschap) worden zichtbaar verminderd. De collageensynthese wordt gestimuleerd en de sterke Dr. E. Voss 4-voudige hyaluronzuur gels kunnen dan nog dieper in de huid doordringen.

Verbetering van: rimpels, grove poriën, dikke huid, littekens op de huid, zeer droge huid, pigmentvlekken, hals en decolleté, sinaasappelschil, huidonzuiverheden (geen inflammatoire, acute acne), vernieuwing van de gehele teint!

Inhoud starterspakket: naaldpen, incl. 2 patronen en oplaadkabel. Apparatuurmap met handleidingen, alge- meen behandelingsproces met foto‘s, toestemmingsverklaringen voor de klant, behandelplannen, marketing producten voor de klant. U krijgt een certificaat na de training.

We leiden je gratis op en staan altijd voor je klaar voor advies en om vragen te beantwoorden. 

Beauty Clean

5 stappen huidverzorgingssysteem - de nieuwste generatie!

Kleine rimpels worden verminderd, een droge huid wordt gehydrateerd, een onzuivere huid of een huid die vatbaar is voor acne wordt grondig gereinigd. Hyperpigmentatie wordt ook zeer verminderd met regelmatige behandeling. Het resultaat is een stralende, schone, gezonde en een goed doorbloede huid.

De behandeling is pijnloos en kan op alle huidtypes worden toegepast. Er zijn slechts enkele  contra-indicaties. Een zichtbare verbetering van de huid is meestal al na één behandeling met de Beautyclean zichtbaar. Het resultaat en de hydratatie van de huid houden meerdere dagen aan na de behandeling.

                    

Aan het begin van een schoonheidsbehandeling adviseren wij 5 behandelingen met tussenpozen van 1 à 2 weken om een significante verbetering van kleine rimpels, overpigmentatie en huidonzuiverheden te bereiken. Na deze periode wordt er aangeraden om maandelijks een behandeling te ondergaan.

Stap 1: Reiniging- de bovenste huidlaag

Stap 2: Peeling- op basis van fruitzuur

Stap 3: Zuiveren- Diepe reiniging en neutralisatie

Stap 4: Verzachten en hydrateren van de huid

Stap 5: Extra gerichte serumtoepassing met een speciale jetspray!

Extra toevoeging- inclusief een handstuk voor Aqua Diamant dermabrasie

                    

Voor elke behandelingsstap is er een afgestemd productconcentraat.

IPL SHR E-Light

Toepassingsgebieden ontharen

Pijnloos dankzij: onderkoeling (2-voudig) / frequentiebeperking 950 nm

snelle ontharing van het oppervlak door in-motion technologie (tot 10 flitsen / sec)

Complexere haarsoorten

E-light-kop met inschuiffilters voor lichter haar en donkere huidtypes, menugestuurd of door de gebruiker gecontroleerd programmaverloop indien nodig. Programmeerbare verdeling van maximaal 5 micropulsen.

Dit IPL-apparaat met E-light en radiofrequentie (RF) maakt het naast betrouwbare permanente ontharing mogelijk om diverse huidproblemen en huidconditie te verbeteren:

-Capillaire schade / roodheid van de huid
-Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken
-Oneffenheden
-Huidverjonging, striae
-Verbetering van de gehele huidstructuur.

Flitskoppen (Duitse fabrikant)
Alle nieuwe IPL-technieken in één apparaat!

RF-functie: De RF-warmtestraling stimuleert de regeneratie van de elastische vezels (collageen, elastine). De combinatie van warme straling en optische energie leidt tot een blijvende verbetering van de huidteint: Vermindering van lijntjes en rimpels en verfijnt de poriën.


Behandeling

Met het apparaat krijgt u een gratis training binnen ons bedrijf en verschillende programma instellingen voor een breed scala aan toepassingen. Ontharen staat centraal, maar het apparaat kan veel meer en vereist daarom een uitgebreide training.

Levering

Apparaat met alle handstukken. Apparaatmap met: gebruiksaanwijzing, algemeen behandeltraject met foto‘s, toestemmingsverklaringen voor klant, zorgplannen, marketingproducten voor de klant. Certificaat na instructie.

 De gehele training is gratis en wij zijn altijd bereid om je vragen zorgvuldig te beantwoorden.

Radio Frequenz Needling

Naalden met het hoogste prestatieniveau, maar veel zachter en minder pijnlijk dan mechanisch needling. Effectieve anti-verouderingsbehandeling vergeleken met een laser. De grootste verschillen zijn dat je bij de ‘Radio Frequenz Needling‘: geen uitvaltijd hebt, minder pijn, geen risico op pigmentatie of infectie. Radio Frequenz Needling is geen trend, maar een apparaat die de huideigen biologische processen van collageensynthese opbouwt en activeert. Invasieve en niet-invasieve behandelingsmogelijkheden.


Toepassingsgebieden

Het RF Needling-apparaat kan worden gebruikt om invasieve en niet-invasieve cosmetische gezichts- en lichaamsbehandelingen uit te voeren zoals bij: rimpels, littekens, striae.

Het allernieuwste apparaat met alle nodige instellingen (energie, pulslengte, naaldpenetratiediepte) worden op de display uitgevoerd, dit wordt automatisch gedaan. Koelkop is ook beschikbaar (vloerunit). Opleiding, uitgebreide werkprogramma‘s zijn bij de prijs inbegrepen.

                    

Behandeling

Niet-invasieve methode: De warmte straling dringt door de hoornlaag / epidermis in de dermis waarbij de elastische vezels (collageen, elastine) worden gestimuleerd om te regenereren. Dit wordt gedaan door middel van RF die enkele miljoenen keren per seconde afwisselt zodat de diepere gelegen lagen in de huid worden verwarmd. Je voelt een aangenaam verwarmend effect. Op die manier wordt het behandelde collageen gedegenereerd en wordt deze opnieuw opgebouwd.

                    

Invasieve Methode: Bij dit type behandeling brengen de fijne naaldelektroden de energie direct in het doelgebied, dus deze variant is efficiënter en pijnlozer dan de niet-invasie methode. En doordat de bovenste, zichtbare huidlaag gespaard blijft, is er nog minder zichtbare roodheid bij deze methode. Kort na de behandeling zie je een verstrakkingseffect, het volledige effect (vooral het gladstrijken van rimpels) is na 2-3 maanden zichtbaar. Mono polaire en bipolaire instelling mogelijk. 

Coolio twin

Toepassingsgebieden

De Coolio Twin-methode is een verdere ontwikkeling van cryo lipolyse, die is onderzocht en bevestigd door middel van een groot aantal onder- zoeken. Deze methode wordt als bijzonder gebruiksvriendelijk en veilig beschouwd.

Voor gebruik tegen:

-Rimpels
-Cellulitis
-Striae
-Overtollig vet


Voor verlies van huidelasticiteit en contouren

In tegenstelling tot de standaard toestellen die op de markt zijn, zorgen de koude elektroden voor continue elektrische stimulatie van de huid (EMS). De Coolio Twin genereert pulserende elektrische signalen die in combinatie met de koeling de spieren stimuleren. Hierdoor werkt de EMS om de stofwisseling te bevorderen, terwijl anders de stofwisselingsprocessen onder invloed van kou juist vertragen. Hierdoor wordt ondanks afkoeling de circulatie van het betreffende lichaamsdeel gestimuleerd en wordt de lymfestroom versneld. Dit zorgt er ook voor dat er geen bevriezing plaatsvindt.


Het apparaat heeft een extra cryo-elektroforese-handstuk dat voor veel soorten huidverzorging kan worden gebruikt. Cryo-elektroforese, samen met de juiste producten wordt met succes gebruikt tegen rimpels, huidonvolkomenheden, onregelmatige pigmentatie, gevoelige huid, cellulitis, striae, overtollig vet, tegen verlies van elasticiteit en contouren van de huid.


Leveringsomvang: apparaat, apparatuurmap met handleidingen, toestemmingsverklaringen voor de klant, behandelplannen, marketing voor de klant. Certificaat na instructie.


We leiden je ook gratis op en staan altijd voor je klaar voor vragen en advies.

ACUS Next Generation Echografie

Echografie behandeling is onmisbaar in de cosmetische wereld. Ultrasone golven dringen diep door met een sonde die over de huid glijdt (contactgel voor betere energieoverdracht), dit verhoogt de doorlaatbaarheid van de huid voor actieve ingrediënten. Echografie bestaat niet uit elektromagnetische straling, dus er is geen elektriciteit. De echografie raakt de huid als een mechanische drukgolf.


Een speciale vorm van Amerikaanse behandeling wordt gebruikt in de vorm van HIFU (Hoge Intensiteit Gerichte Echografie). Meestal worden uitwisselbare patronen met gedefinieerde diepten gebruikt. De echografie is gericht op een punt onder het huidoppervlak en ver-warmt het huidweefsel selectief. Er ontstaan coagulerende brandpunten, die vervolgens het weefsel spanning geven. De techniek kan alleen veilig worden uitgevoerd met gelijktijdige observatie van het behandelgebied met een speciale camera (erg duur), anders kunnen zenuwkoorden gemakkelijk gewond geraakt. Vanwege de bijhorende risico worden HIFU-apparaten vanaf 31 december 2020 onder voorbehoud van doktersvoorschrift gemaakt.


ACUS® (Area Concentrated Ultra Sound) combineert het beste van twee werelden. Het is een gepulste echografie van ongeveer 2 MHz van de hoogste prestatieklasse. Het is zeer effectief en past zich aan aan de desbetreffende huidsituatie. De huid wordt zachtjes verwarmd tot een zekere hoogte zonder coagulatie van het weefsel. Daarnaast is er een intensieve weefselmassage door de compressie en uitzetting van de drukgolven. We gebruiken onze hyaluronzuurgels alleen als contactgel, op deze manier kunnen hun sterk geconcentreerde actieve ingrediënten nog sneller en dieper doordringen in de huid.

Uw voordelen in één oogopslag:

-Onmiddellijk effect: u voelt en ziet onmiddellijk een verstevigingseffect

-Volledig pijnloos alternatief in vergelijking met andere faceliften

-Versteviging van het gezicht en de hals

-Wenkbrauwlift

-Verstevigen van hangende lichaamsdelen zoals bij de bovenarmen is dit zeer effectief 

Visioface

NIEUW * Huidanalyse-apparaten

Visioface

• Hulpmiddelen en documentatie van de behandelresultaten

• Evaluatie via computerscherm

• Op verzoek kunnen wij een geschikte laptop met complete installatie leveren

• Direct leverbaar en u staat bij ons direct in het systeem geregistreerd


Toepassingsgebieden

Voor ons aangepast door de wereldmarktleider Made in Germany.

Het apparaat maakt in 5 minuten een complete huidanalyse van uw klanten.


Analyseren van:

• Poriën

• Vlekken

• Rimpels

• UV-schade

• Oneffenheden


Uit deze analyse komt een weergave van een profiel van de klant. In deze weergave staan ook aanbevelingen voor producten die het beste bij het profiel passen. 


Bovendien kan er met de professionele modus een kwantitatieve analyse gemaakt worden.

Voor en na foto's worden over elkaar heen gelegd en vergeleken met pixelnauwkeurigheid.

Alle gegevens kunnen naar Excel worden geëxporteerd.


Voorziening 

De hardware bestaat uit een verlichte lichtcabine. 210 onderhoudsvrije light-emitting diodes aan de binnenkant van de cabine zorgen ervoor dat het gezicht homogeen verlicht wordt. Ingebouwde camera met hoge kwaliteit en hoge resolutie zonder ingewikkelde configuratie. Gemakkelijke verbinding met USB en netstroom. De 2x software is beschikbaar via een geheugenstick of vooraf te installeren op een laptop.

NIEUW * Visioscope Handcamera

Toepassingsgebieden: 

Voor ons aangepast door de wereldmarktleider Made in Germany. De Visoscope Handcamera heeft een hoogwaardige camera die bestaat uit twee golflengten en bijlagen.

Vergroot het zicht op het huidoppervlak

  •  Twee verschillende golflengten instelbaar: invallend licht (geschikt voor rimpelstructuur) en dieptelicht (weergave van de capillairen in de dermis)

  • Talg, poriën, vlekken, rimpels, capillaire schade

  • Vingernagel (groeiachterstand), haar (roos)

  • Opslag van een aantal foto's van elke sessie


Het apparaat dient als basis om de conditie van de huid met de klant te bespreken. Succes van de behandeling kan gemeten worden door de afbeeldingen van eerdere sessies met elkaar te vergelijken. Alle gegevens kunnen naar Excel worden geëxporteerd.


Voorziening

De hardware bestaat uit een handstuk met een ingebouwde camera om de conditie van de huid te bekijken. Directe verbinding via USB.


Software op een geheugenstick of vooraf geïnstalleerd op een laptop. Inclusief bevestigingsmateriaal en een doos met 100 Corneofix / Sebufix stickers.