Beauty

Make up

Producten

Beauty producten

LIA C 6

Dagcrème Color Correction - in drie tinten

Lees meer


Dekkende crème

Natural Concealer Cream

Lees meerZuiver Mineraal Poeder

Lees meer


Beauty Olie

Lees meer


Lipbalsem met LMS

Lees meerLIA C 6 Dagcrème Color Correction

In drie tinten

Een verzorgende LIA dagcrème in drie verschillende tinten voor de correctie van kleine oneffenheden.  Naast de aangetoonde voordelen van de dagcrème (LIA bescherming, LMS basis en anti age ingrediënten) zorgt deze crème voor een perfect uitziende huid.

VERPAKKING: 30 ml airless pompflacon.

Dekkende crème - Natural Concealer Cream

Een geconcentreerde concealer crème voor het verbergen van kringen rond de ogen, roodheid, onzuiverheden en andere oneffenheden. In drie verschillende tinten voor nauwkeurige correctie. Op basis van sheabutter, mangobutter en zuivere kokosolie.

                        

VERPAKKING: 15 ml glazen potje (inhoud 10ml)

Zuiver Mineraal Poeder

Voor iedereen die van mat houdt: een kleurloze, transparante poeder wat perfect past bij LIA CC Cream en de dekkende crème. Het poeder is bijzonder fijn en creëert daardoor een zijdezacht huidoppervlak.  Inclusief poederdons. Gebaseerd op de fijnste silica.                      

VERPAKKING: 5g poederdoos 

Beauty Olie

Voor een zijdezachte huid en dat beetje extra luxe. Deze niet-afsluitende gezichtsolie combineert de eigenschappen van drie waardevolle oliën (moerasschuim-, argan- en zwarte komijnolie). Heeft een vochtvasthoudende en celstimulerende werking.

VERPAKKING: 30 ml glazen flesje met druppelaar 

Lipbalsem met LMS

Een krachtige, verzorgende balsem op basis van shea- en mangobutter met een extra lading LMS.            Voor langdurig zachte en verzorgde lippen.

VERPAKKING: 15 ml glazen potje (inhoud 10ml)