Behandelingsnieuws voor vollere lippen
07 januari 2021 
1 min. leestijd

Behandelingsnieuws voor vollere lippen

Sexy lippen op de radar!

Voor meer natuurlijk volume en een delicate roze kleur van de lippen wordt een combinatie met Botolip 3D en de nieuwe Collagen Lip Masks aanbevolen.

De Botolip wordt zachtjes op de schone lippen gemasseerd totdat het product goed is opgenomen. De huidige Botolip voelt, smaakt en werkt beter! Het bevat onze beide „botox“ analoge actieve ingrediënten in hoge concentratie, en daarnaast ook twee lipo-boosters, stoffen die de natuurlijke vetproductie stimuleren. Een volle crèmegel, met 4-voudige hyaluron plus hoge LMS-concentratie. Alles wat je lippen nodig hebben!

Het Collageen Lip Mask wordt vervolgens gedurende 20 minuten op de lippen aangebracht. In dit masker zit een Hyaluronzuur wat samen met collageen en elastine zorgt voor een stevige, gladde huid.
Het staat voornamelijke bekend om het hydraterende en liftende effect.
NMF 24 (natuurlijke vochtinbrengende factor) is ook in het masker terug te vinden! Dit vochtcomplex combineert verschillende componenten om de natuurlijke vochtfactor van de huid gedurende 24 uur optimaal te houden!
Ook het honing extract maakt dit masker nog beter. Honing staat al sinds de oudheid bekend om hydraterende en voedende eigenschappen. Het verbetert de soepelheid, stevigheid en fluweligheid van de huid.
De pepermunt olie in het masker werkt rustgevende op de huid en heeft een zacht verkoeldende werking.
Als laatste ingrediënt Provitamine B5. De provitamine B5 stabiliseert de huidbarrière en vermindert vochtverlies uit de huid. Het helpt zo de huid zacht en elastisch te maken.

Een top masker voor de lippen dus! Voel en zie het verschil!

Product video.

Over de schrijver
Reactie plaatsen