Dr. Voss Summer edit!
04 juli 2022 
1 min. leestijd

Dr. Voss Summer edit!

Dr. Voss SummerEdit: zonnebrand en meer!

Om de perfecte zomerhuid te krijgen, is bescherming tegen de zon dan genoeg? 
Goed beschermd, gekalmeerd en voorzien van vocht en essentiële voedingsstoffen! Met onze zomerfavorieten moeten dat kunnen. Dus hier onze favorieten voor, tijdens en na de zon.

Welke producten heb ik gebruikt voor de zon?
Het is het beste om een paar dagen van tevoren 15 minuten per dag in de zon te gaan staan. Let op ook hiervoor zonnebrand gebruiken. Bescherm je huid dagelijks met de LIA C 6 bodylotion en je normale LIA dag verzorging. Dit betekent dat de huid voldoende wordt beschermd met een hoge UVA-bescherming en UVB-lichtbescherming van 4-6. Zo kan je huid alvast zijn eigen bescherming opbouwen.

Welke producten gebruik ik in de zon?
Als je in de zomer langdurig buiten bent en je huid wordt blootgesteld aan direct zonlicht, raden we aan om een hogere zon beschermingsfactor te gebruiken. De LIA C 6 Sensi Care SPF 30 biedt u dit hoge niveau van bescherming tegen de zon. Toch dient u directe middagzon te vermijden, uw gezicht te beschermen met een zonnehoed en eventueel na enkele uren crème aan te brengen. Zeker als je veel zweet of tussendoor gaat zwemmen. De crème is ook bijzonder geschikt voor baby's en kinderen, omdat deze geen klassieke conserveermiddelen, kleur- of geurstoffen bevat.

Welke producten heb ik gebruikt na de zon? 
Veel zon en zout water drogen de huid uit. Om het vocht terug te winnen, raden we de volgende favorieten aan:

  1. De romige vitamine-lichaamscrème overtuigt met een viervoudig complex van actieve ingrediënten en voorziet de huid van vitamines, biologische hyaluron en LMS.

  2. Voor het gezicht adviseren wij (vooral bij overmatige blootstelling aan de zon) een serumcombinatie van Hyaderm N en het Deep Lift Q10 Serum. Huid kalmerende en volledige anti-aging kracht in één. Gebruik dan je gewone LMS/LIA nachtcrème.

  3. Voor onze maskerliefhebbers hebben we ook het Vitamin Water Mask op basis van bio-cellulose en een 5-voudig complex van actieve ingrediënten, of het Natural Silk Mask tegen rimpels en om de huid te kalmeren. Beide maken een merkbaar verschil op een zongedroogde huid!

Tip: De Facial Tonic 200ml is binnenkort ook verkrijgbaar als spray! Voor nog meer verfrissing en verzachting van de huid. Voor tussendoor of na de huidreiniging. Houd onze socials goed in de gaten voor deze productlancering!Over de schrijver
Reactie plaatsen