LIA C 6 Beginnersgids
08 juni 2021 
1 min. leestijd

LIA C 6 Beginnersgids

LIA C 6 Beginnersgids


Alle crèmes zijn activerings- en beschermingsproducten die op de volgende gebieden zijn gericht:

  • Voorkom rimpels met LIA-bescherming (LIA = door licht veroorzaakte veroudering)
  • Gebruik LMS en lichtfilters om de hoornlaag te vormen naar een sterk beschermend schild
  • Verminderd rimpels met collageenboosters

We gebruiken speciale emulgatorvrije crèmes (LMS-crèmebasis) die niet alleen verdamping effecten voorkomen, maar ook een samenstelling hebben die vergelijkbaar zijn met natuurlijke huidlipiden: direct na gebruik vult de crème beschadigde ‘scheurtjes’ in de hoornlaag en geeft deze steun met zijn beschermende hightech structuur. Maar dat is slechts een van de drie belangrijkste eigenschappen waarvan onze huid profiteert van LIA C 6-crèmes.

Het belangrijkste is bescherming tegen door licht veroorzaakte veroudering (LIA). (UVA hoog/UVB laag) LIA is verantwoordelijk voor meer dan 60% van de rimpels die we ontwikkelen naarmate we ouder worden. Deze crème voorkomt dat bijna volledig dankzij een gepatenteerd mengsel van UV-filters en beschermers tegen radicalen.

We kunnen bewijzen dat de huid die tegen licht wordt beschermd slechts zes maanden ouder wordt in één jaar tijd.

Het derde huidverzorgingselement van LIA C 6 Crèmes is een rijke mix van collageenboosteringrediënten, waarvan is aangetoond dat ze zichtbaar beschadigd collageen herstellen na enkele weken gebruik. Een LIA-crème is alles wat je nodig hebt om je huid te verzorgen en deze zo lang mogelijk mooi te houden.

(Onze crèmes zonder anti-aging ingrediënten zijn: de LIA C 6 24 Stunden crème, Young Tagescrème, kalmerende crème en bodylotion)

Slechts zes maanden ouder in één jaar tijd is een verklaring die we kunnen bewijzen. The New England Journal of Medicine publiceerde in april 2012 een rapport over huidveroudering. In dit rapport werd het verschil tussen de UVA- en UVB-straling van de zon voor het eerst uitgelegd aan het grote publiek. Het gaat over een 69-jarige vrachtwagenchauffeur wiens linkerhelft van zijn gezicht, naar het raam gericht, erg gerimpeld is. Terwijl zijn rechterhelft, naar de beschermende binnenkant gericht, nog steeds relatief glad is na 30 jaar beroepsmatige blootstelling. Deze bevinding is interessant, omdat het bewijst dat rimpels worden veroorzaakt door UVA-stralen, omdat UVB niet kan doordringen door een zijruit.

Bekijk hier onze website alles over de LIA C 6 producten.

#LIA #LIAC6 #Hautalterung #lichtinduziertealterung #falten #uv #uva #uvb #drvoss #drevoss

Over de schrijver
Reactie plaatsen