Maskers

Maskers

Natural Silk Mask

Lees meer


Lifting Eye Mask

Lees meer


Opbouw Masker

Lees meer


Cool Clay Mineralien Masker

Lees meer


Moisture Glow Mask

Lees meer


Vitamin Water Mask

Lees meer


Collageen lip masker

Lees meer


Spirulina Algen masker

Lees meer


Natural Silk Mask

Tegen rimpels & kalmerend voor de huid

Dit zijdenmasker is doordrenkt met een mengsel van actieve ingrediënten met een rimpelverminderende en kalmerende werking. Een signaalpeptide en hyaluronzuur voor rimpelvermindering, Een extract van haver en Centella Asiatica heeft een kalmerend effect op de huid. Gun uzelf deze booster in anti-oxidanten en liftende werking met dit bijzondere masker! Regelmatige toepassing, in combinatie met de juiste HYA 4 gel en LIA C 6 crème, wordt aanbevolen.

VERPAKKING: 25 ml doordrenkt zijden/rayon masker

TOEPASSING: Neem het zijdemasker uit de verpakking leg het masker op de gereinigde huid. Pas het masker zo nodig aan de gezichtsvorm aan. Verwijderen na 20-25 minuten. Het gezicht daarna niet meer afwassen. Het masker mag wekelijks worden gebruikt.

Lifting Eye Mask

Huidspannend oogmasker met hyaluron en natuurlijk algen - mineralen - complex

Dit oogmasker met hyaluronzuur en algen-mineralen-complex zorgt voor een onmiddellijk liftend effect van het gebied rond de ogen. Fijne vouwtjes en lijntjes worden gladgestreken en de huid wordt intensief gehydrateerd - Revitaliseert het gebied rond de ogen – Maakt fijne vouwtjes en lijntjes gladder (‘Plumping’ effect) - Verzorgt de huid met waardevolle natuurlijke voedingsstoffen. Dermatologisch en op toepasbaarheid voor het ooggebied getest.

VERPAKKING: 4 x losse Twinpacks met hyaluronoplossing & oogpads

TOEPASSING: Aanbrengen op de gereinigde huid en 10-15 minuten laten inwerken. Daarna eenvoudig afnemen.

Opbouw Masker

Vochtinbrengend en structuurverbeterend crèmemasker

Ons eerste masker op emulgatorvrije basis, die droogheid van de huid bij de basis aanpakt en de lipidestructuur van de huid verbetert. Doordat de samenstelling vrij is van parfum en conserveringsmiddelen, is dit masker zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. Ook bijzonder goed toe te passen op hals en decolleté.

VERPAKKING: 30ml airless & 250ml crème pot incl. spatel

TOEPASSING: Aanbrengen op de gereinigde huid en 10-15 minuten laten inwerken. Daarna met warme kompressen afnemen.

Cool Clay Mineralien Masker

Poriënverfijnend & verkoelend crèmemasker

Dit crèmemasker is bijzonder geschikt voor de gestreste, gemengde huid. Het verzorgt de huid met mineralen en verbetert de lipidestructuur dankzij een emulgatorvrije basis. Een mentholderivaat verfrist merkbaar en verfijnt de poriën. Vrij van parfum en conserveringsmiddelen en daardoor ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.                       

VERPAKKING: 50 ml pot

TOEPASSING: Aanbrengen op de gereinigde huid en 10-15 minuten laten inwerken. Daarna met kompressen afnemen. Het verkoelende effect houdt zo’n twee uur aan.

Moisture Glow Mask

Innovatieve formule voor een stralende huid

Ons Moisture Glow Masker helpt je huid beschermen tegen belastende omgevingsinvloeden en helpt de barrièrefunctie versterken door een cocktail van zeer effectieve ingrediënten. Hyaluronzuur: is een biologisch bestanddeel van onze huid en zorgt samen met collageen en elastine voor een dikke, gladde huid. Duindoornolie: de daarin aanwezige combinatie van vitamine E en provitamine A bindt vrije radicalen en beschermt de droge huid tegen omgevingsinvloeden. De olie ondersteunt het herstel van de huid en zorgt tevens voor meer vocht. Citystem TM: een bekroond ingrediënt! Dit natuurlijke actieve ingrediënt is een nieuwe benadering voor het verminderen van de effecten van vervuiling op de huid met zichtbaar bewezen resultaten: de teint ziet er fris en schoon uit. Maritiem collageen: naast hyaluronzuur en elastine is het het hoofdbestanddeel van de huid en houdt het de huid stevig en elastisch. Ginseng: is rijk aan vitamine B1, B2, B12 en oligo-elementen. Deze ondersteunen de weerstand van de huid. Vitamine C: een klassieker onder de antioxidanten; beschermt de huid tegen belastende omgevingsinvloeden.

VERPAKKING: 22 ml doordrenkt hydro collageen masker

TOEPASSING: Voor thuisgebruik: neem het hydrogel masker uit de verpakking. Verwijder het folie aan één kant en leg het masker met die kant op de gereinigde huid. Verwijder daarna het folie aan de andere kant. Pas het masker zo nodig aan de gezichtsvorm aan. Verwijderen na 20-25 minuten. Het gezicht daarna niet meer afwassen. Het masker mag wekelijks worden gebruikt.

Vitamin Water Mask

Een goed verzorgde en gehydrateerde huid ziet er frisser en vriendelijker uit. Dit 5-voudige recept vult de waterreservoirs van je huid en lift deze ook. Het 3D membraan van het bio-cellulose masker past zich met poriën aan uw huid aan en ondersteunt de wateropname, als kers op de taart van uw huidverzorgingsroutine! 

Toepassing: neem het biocellulose masker uit de verpakking. Verwijder het witte folie van èèn kant, plaats deze kant op een gereinigd gezicht, verwijder nu het blauwe folie aan de andere kant en pas het masker hier en daar aan uw gezichtsvorm aan. Verwijder het masker na 15-20 minuten. Masseer het resterende serum zachtjes in de huid totdat het volledig is opgenomen, niet afnemen met een kompres! Gebruik hierna de dagelijkse huidverzorging. Om de huidverzorgingsroutine te ondersteunen, moet deze toepassing wekelijk worden gedaan. 

Collageen lip masker

In dit masker zit een Hyaluronzuur wat samen met collageen en elastine zorgt voor een stevige, gladde huid.
Het staat voornamelijke bekend om het hydraterende en liftende effect.
NMF 24 (natuurlijke vochtinbrengende factor) is ook in het masker terug te vinden! Dit vochtcomplex combineert verschillende componenten om de natuurlijke vochtfactor van de huid gedurende 24 uur optimaal te houden!
Ook het honing extract maakt dit masker nog beter. Honing staat al sinds de oudheid bekend om hydraterende en voedende eigenschappen. Het verbetert de soepelheid, stevigheid en fluweligheid van de huid.
De pepermunt olie in het masker werkt rustgevende op de huid en heeft een zacht verkoeldende werking.
Als laatste ingrediënt Provitamine B5. De provitamine B5 stabiliseert de huidbarrière en vermindert vochtverlies uit de huid. Het helpt zo de huid zacht en elastisch te maken. Een top masker voor de lippen dus!

Verpakking: Per stuk of 20 stuks in een doosje

Toepassing:Haal het Lipmasker uit de verpakking en leg over de lippen heen. Laat het masker 10 tot 15 minuten zitten en haar hierna van de lippen af. Masseer de gel nog iets in en verwijder restjes met een nat watje of een washandje. Voor eenmalig gebruik.

Spirulina Algen masker (salon)

Spirulina-algen zijn in de cosmetica een ware schat omdat ze veel vitamines en mineralen bevatten.
Zo bevat spirulina vitamine C & E en provitamine A. Vitamine A is een erg belangrijk vitamine voor de huid, maar door de gevoeligheid voor licht en lucht heeft het maar een korte levensduur. Bij ons peel of masker kan het regenererende, regulerende en huidverstevigende effect van de pro vitamine zich echter wel volledig ontwikkelen omdat het masker in poedervorm is en steeds vers wordt aangemaakt! 

Een ultra fijn poeder op basis van algen, eenmaal gemengd met water ontstaat er een gladde gel. Het peel off masker.
Het masker neemt de exacte vorm aan van het behandelde lichaamsdeel alsof het een tweede huidlaag is.
Het masker heeft naast het huidverstrakkingseffect ook speciale effecten van verschillende actieve ingredienten. De effecten zijn vaak meteen na de behandeling zichtbaar! 

Verpakking: Per 100 gram of 500 gram pot

Toepassing: roer 7 tot 8 maatlepels (overeenkomend met 35 tot 40 gram) in 90 ml koud water. Meng dit door tot het een egale substantie is. Breng de gel onmiddellijk op de huid aan, anders gaat deze al in het schaaltje drogen, na ongeveer 5 minuten na het masker is het niet meer te gebruiken. Laat het masker 12 tot 15 minuten intrekken en trek het er vervolgens af.