Nieuwe lippen- en oogmaskers
18 januari 2021 
1 min. leestijd

Nieuwe lippen- en oogmaskers

Nieuwe lippen- en oogmaskers

Verwen uw tere lippen regelmatig met deze Dr. E. Voss Professional Care Mask om verzorgde en gladde lippen te krijgen. Met zesvoudige werking:

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een biologisch bestanddeel van onze dermis en zorgt samen met collageen en elastine voor een stevige en gladde huid. Het staat bekend om zijn hydraterende en liftende eigenschappen.

Marine Collageen

Naast hyaluronzuur en elastine is collageen het hoofdbestanddeel van de dermis en houdt het de huid stevig en elastisch.

NMF 24 (Natural Moisturizing Factor)

Dit bestanddeel combineert verschillende synergetische componenten om de natuurlijke vochtfactor van de huid gedurende 24 uur optimaal te houden.

Honing extract

Honing staat al sinds de oudheid bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Het verbetert de soepel- en stevigheid en daarnaast is het fluweelzacht voor de huid.

Pepermuntolie

Pepermuntolie kalmeert de huid en heeft een zacht verkoelend effect.

Provitamine B5

Provitamine B5 stabiliseert de huidbarrière, vermindert het vochtverlies van de huid en draagt op die manier bij aan het verbeteren van de zachtheid en elasticiteit van de huid.

Nieuw Moisture Glow Hydrogel-oogmasker met arginine, serine en hyaluronzuur

Geschikt voor alle huidtypes en speciaal tegen vermoeidheid en veroudering van de huid. Vaak zie je de keuze van voeding en de hoeveelheid stress terug in het gebied rondom de ogen. Om de huid van de ogen weer optimaal te krijgen hebben wij een hydrogel oogmasker ontwikkeld dat intensief hydrateert en huidveroudering tegengaat door middel van een peptidecomplex. Hyaluronzuur lift de ogen en door de natuurlijke goudkleurige pigmenten gaan je ogen weer stralen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen