Peeling en 

roller

Peeling en roller

Hya 4 Bio Clear

Lees meer


Coconut Peeling

Lees meer


Clear Face Active Roll On

Lees meer


Fresh Eyes Active Roll On

Lees meer


Toppeel System Peeling

Lees meer


Hya 4 Bio Clear

Leave on enzympeeling

Deze enzympeeling geeft `s nachts een zachte, verfijnde en stralende huid, omdat het de oude hoorncellen voorzichtig losmaakt. Het actieve ingrediënt is een peptide gebonden aan een lang polymeer dat op de huid blijft. Daar lost het voorzichtig oude huidcellen op. Het kan, maar hoeft niet te worden afgewassen.

VERPAKKING: 15 en 50 ml airless pompflacon. 

TOEPASSING: voor de nacht verdelen over gelaat, hals en decolleté. Gedurende de nacht in laten trekken. In de ochtend kan het worden afgewassen, maar dat hoeft niet.

Coconut Peeling 

Huidvriendelijke, schurende crèmepeeling

Onze eerste peeling op emulgatorvrije basis, die schurend werkt dankzij kokosnoot deeltjes en op milde wijze droge huidcellen verwijdert. Door de parfum en conserveermiddelvrije samenstelling is deze peeling ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Werkt geweldig op het hele lichaam en is ook nog eens verzorgend!

VERPAKKING: 250 ml crème in pot incl. spatel.

TOEPASSING: Aanbrengen op een gereinigde huid en licht inmasseren. Verwijderen met een kompres.

Clear Face Active Roll On

Roll on Serum voor een schone huid

11 actieve ingrediënten die alle aspecten van huidonzuiverheden aanpakken: oleanolzuur en 3 bioflavonoïden voor een gunstige hormoonbalans in het gebied rond de haarzakjes, vitamine B3 samen met NDGH voor talgreductie, een speciaal enzym tegen hyperkeratose en madecassoside (volledig gemaakt van tijgergras) tegen ontstekingen. Een anti-oxidant beschermt tegen omgevingsinvloeden en een mentholderivaat verkoelt en zuivert de huid. Al met al een zeer sterke formule, ingebed in biohyaluron.

VERPAKKING: 10 ml glazen roller.

TOEPASSING: Voor thuisgebruik! Naar behoefte dagelijks meerdere malen over de onzuiverheden rollen. Naast het gebruik van de roller, is het gebruik van een lichte LIA C 6 Creme- 24 Stunden Creme, Fluidcrème of Dagcrème Elegance aan te bevelen.

Fresh Eyes Active Roll On

Roll on serum voor stralende ogen

Acht actieve ingrediënten die alle problemen rondom de ogen aanpakken: 2 Signaalpeptiden, samen met het moderne Centella Asiatica extract om wallen en donkere kringen te verminderen. Extract van de zijdeboom voor sensationeel liftend resultaat en een hoge concentratie van vitamine B3 voor het verbeteren van de natuurlijke huidbarrière. Alles ingebed in biohyaluron. De antioxidant troxerutin versterkt haarvaatjes en een metholderivaat verkoelt en verfrist de huid.   

VERPAKKING: 10 ml glazen roller.

TOEPASSING: Voor thuisgebruik! Tweemaal daags voorzichtig en zuinig rond de ogen rollen (niet in de ogen!). Naast het gebruik van de roller is het gebruik van de LIA C 6 oogcrème aan te bevelen. 

Toppeel System Peeling

De natuurlijke oplossing voor talloze huidproblemen

BEHANDELDOELEN

- seborroïsche, onzuivere huid met grove poriën

-pigmentverstoringen (ouderdomsvlekken, ouderdomswratjes, zonneschade)

-rimpels

WERKWIJZE: Het actieve ingrediënt van Toppeel is CSS, dat verschilt van de gebruikelijke peelings doordat het niet in water oplosbaar is en daarom niet van de huid kan worden afgewassen. Dit resulteert in aanzienlijk verbeterde eigenschappen:

- Gerichte en mooie afscheiding van de bovenste hoornlaag. Zoals het gras maaien in plaats van verticuteren; de hoorncellen worden in lagen verwijderd. Hierdoor worden, in tegenstelling tot andere zure peelings, de oneffenheden niet gedeeltelijk verwijderd, maar is de huid na de behandeling volledig glad. Dat komt, doordat het actieve ingrediënt bewust de natuurlijke verbinding tussen de corneocyten oplost en de epidermis niet op een niet-gerichte manier aantast zoals bij zuurpeeling.

CSS is dus een zeer schone, natuurlijke en vooral veilige methode waarmee de volgende doelen worden bereikt:

- Vernieuwing van de bovenste hoornlaag

- Stimulatie van het natuurlijke huidvernieuwingsritme tot een jeugdiger vernieuwingspercentage

-Stratum Corneum wordt versterkt, is soepeler en minder vatbaar voor rimpels

- Antibacterieel, ontstekingsremmend, schimmelwerend

                        

CSS is lipofiel en dringt bijzonder goed in de haarzakjes (acne!) en diepere huidlagen en is daardoor sterk comedolytisch en verfijnt de poriën. Het heeft een huidneutraal pH en behoeft dus geen neutralisatie.

We hebben geconstateerd dat CSS, naast het bovenstaande, ook kan worden toegepast op ouderdomsvlekken, ouderdomswratten en vele andere huidonvolkomenheden.

Afhankelijk van het probleem is een salonbehandeling of een kuur zinvol. Verdere thuistoepassing wordt u uitgelegd en genoteerd op een behandelplan.

TOPPEEL Home Use 2%

in 15 ml airless-pompflacon speciaal voor de onzuivere huid

TOPPEEL Cream 5%

in 15 ml airless-pompflacon, peeling voor een verjongend effect, algehele verbetering van het huidbeeld  incl. pigmentverstoringen.

TOPPEEL Serum 10%

in 15 ml airless-pompflacon, voor gerichte, plaatselijke verwijdering van sterke pigmentverstoringen, ouderdomswratjes, etc.