Power Duo om de huid te verzachten zeer geschikt voor de droge huid
22 februari 2021 
1 min. leestijd

Power Duo om de huid te verzachten zeer geschikt voor de droge huid

Power Duo om de huid te verzachten zeer geschikt voor de droge huid

Kent u de Power Duo voor het verzachten van de huid voor de zeer droge huid al?

Wanneer een jonge cel uit de epidermis tijdens de 28 dagen van de kiemlaag naar de hoornlaag gaat, wordt de huidcel gestript en uitgedroogd. De dikke, ronde levende cel transformeert naar een droge, platte en dode cel. Deze cel vervolgens wordt afgestoten.

Dit proces wordt differentiatie genoemd. De buitenkant van de cel verandert ook: terwijl de jonge cellen in het onderste deel van de epidermis ontzettend strak zijn als een bijenraat (bijenkorf). En de hoorncellen zijn omgeven door een dikke lipidelaag, die de hoornlaag verandert in een bijna ondoordringbaar beschermend schild tegen de buitenwereld.

Bij een chronisch droge huid is het differentiatieproces verstoord en is de beschermlaag slecht ontwikkeld. Dit is bij huidaandoeningen zoals: atopie, neurodermitis en psoriasis. Er zijn beschadigingen die de huid uitdrogen, daardoor hebben bacteriën en verontreinigende stoffen de kans om binnen te dringen. Een droge huid voelt strak en gespannen aan. Dit kan pijnklachten geven, maar ook brandwondjes veroorzaken wat zo erg kan worden dat dit zelfs leidt tot open wonden.

Maatregelen voor de droge huid

Wij repareren de defecte hoornlaag met onze emulgatorvrije LIA C6 crèmes. Deze crèmes worden snel in de huid opgenomen en vervagen de imperfecties die worden veroorzaakt door de droge huidconditie. De LIA C6 crèmes zijn veelbelovend en hebben veel baat op de lange termijn. Voor de korte termijn hebben wij ook een product ontwikkelt dat kan helpen: onze Hyaderm gel. Maar liefst 8 verschillende actieve ingrediënten van hoge concentraties die vele symptomen van jeuk verminderen. Tijdens gebruik van de producten is het ook belangrijk om opnieuw krabben van wonden te voorkomen. De producten bevatten verschillende ingrediënten veelal op basis van plantenextracten, die het branderige en jeukende gevoel doet verminderen. De ondersteuning- en herstelprocessen van de huid gaan altijd tezamen met de wederopbouw van collageen. Op die manier werken onze producten aan meerdere doelen die de algemene huidconditie verbeteren.

Conclusie

Door het aanbrengen van de Hyaderm-gel dringen de actieve ingrediënten diep door in de cellen. De kalmerende crème LIA C6 herstelt vervolgens de beschadigingen en onvolkomenheden en beschermt de gevoelige huid voor 95% tegen UVA-gerelateerde radicalen. Het genezingsproces wordt bevorderd en kan ongestoord doorgaan.

Beide producten zijn geschikt voor consumenten met een conserveringsintolerantie.

Alle-hya-4-gels                  Webshop

Alle Lia-c-6-cremes          Webshop

Over de schrijver
Reactie plaatsen