Pro Skincare Summer Edition
08 juni 2021 
1 min. leestijd

Pro Skincare Summer Edition

Pro Skincare Summer Edition

Leg de huid in de handen van een deskundige met het volste vertrouwen dat het doel zal worden bereikt en de integriteit van de huid behouden blijft. Wat een geluk hebben we.

Hoewel de meesten van ons van professionele behandelingen hebben moeten afzien, vooral in de afgelopen maanden tijdens de covid-19 lockdown. Er zijn behandelingen die je niet alleen kan doen. Je hebt noch de handvaardigheid, noch de technologie, noch de ervaring. We hopen dat we dit seizoen vaker onze experts kunnen bezoeken! Tot dan en hoe dan ook …

Hier zijn onze zomerse huidverzorgingstips voor jou:

LESS IS MORE

In de warmere seizoenen is een lichte crème meestal voldoende. Soms helpt het om er minder crème op te smeren, probeer het eens!

KLEIN MAAR MOOI

Hoge prestaties op basis van hyaluronzuur met een laagmoleculair gewicht, daardoor vloeibaarder dan de reguliere HYA 4. De elixers worden snel opgenomen en zijn over het algemeen licht op de huid.

VITAMINEN AUB

Na een dag met veel zon en wind is de avonddouche een verademing. Dan past de Vitamin Bodycream in het zorgprogramma. De Bodycream is een romige LMS verzorgende crème met vitamine B3, hyaluronzuur en radicalenvangers. Trekt snel in en is niet vet.

OPFRISSEN

Cool Clay Baby! We hebben een masker ontwikkeld op basis van kaolien en LMS dat de huid in balans brengt en de huid merkbaar verfrist met een mentholderivaat. Op echt warme dagen is dit een bijzonder geweldige traktatie!

Tip! Bladmaskers kunnen in de zomer in de koelkast worden bewaard! Extra fris in gebruik!

Hier is een selectie van geschikte producten uit de Dr. E. Voss Professional Care-assortiment.

 

Bekijk hier onze producten

#summerskin #sommerhautpflege #hautpflege #drvoss #drevoss #kautmaske #drvoss #professionalskincare

Over de schrijver
Reactie plaatsen