Top peeling systeem
07 januari 2021 
1 min. leestijd

Top peeling systeem

Wat doet een Toppeel peeling systeem van goede kwaliteit?

Verbeteren:

– Huid met vergrote poriën, seborroïsche (eczeem), onzuivere huid

– Pigmentstoornissen (ouderdomsvlekken, ouderdomswratten, schade door de zon)

– Rimpels

Het actieve ingrediënt van Toppeel is CSS. Dit verschilt met de meeste gebruikelijke peelings, omdat CSS niet in water oplosbaar is. Het kan niet van de huid worden afgewassen.

Dit resulteert in aanzienlijk verbeterde eigenschappen: gerichte en zeer zuivere scheiding van de hoornlaag. Een beetje hetzelfde als met grasmaaien: laag voor laag.

Door deze methode worden knobbeltjes volledig verwijderd en is de huid na de behandeling volledig glad, dit in tegenstellig tot andere peelings waarbij de knobbeltjes gedeeltelijk worden verwijderd. Dit komt door het specifieke en actieve ingrediënt die de natuurlijke verbinding tussen de corneocyten oplost en de epidermis niet selectief aantast, zoals bij andere zuurpeelings.

CSS is zeer hygiënisch, natuurlijk en vooral veilig en het bereikt de volgende doelen:

– Vernieuwing van de hoornlaag

– Stimulatie van het natuurlijke huidvernieuwingsritme tot een jeugdiger vernieuwingspercentage

– SC wordt versterkt, is flexibeler en minder vatbaar voor rimpels

– Antibacterieel, kalmerend en schimmelwerend.

Door zijn lipofiliteit (vet verminderend) dringt CSS bijzonder goed door in de haarzakjes (en is ook zeer effectief tegen acne!). Dringt ook goed door in de diepere huidlagen en is daardoor sterk in het afbreken bij het ontstaan van comedonen. Eveneens zorgt CSS ervoor dat de poriën verfijnen. Daarnaast is de pH (zuurtegraad) huidneutraal en behoeft dus geen neutralisatie na gebruik.

Wij hebben geconstateerd dat CSS, naast de hierboven genoemde indicaties, ook enorm effectief is bij het verwijderen van ouderdomsvlekken, ouderdomswratten en vele andere huidonvolkomenheden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen