UV-training voor de huid
20 juni 2022 
1 min. leestijd

UV-training voor de huid

Warmte en licht zijn een weldaad voor onze ziel en hebben veel positieve invloed op onze gezondheid!

Met een beetje training van de huid in de zon en de juiste beschermingsproducten waaronder de Lia C6 Sensi care, en de juiste verzorging voor daarna, doet onze huid het hartstikke goed.

VOORBEREIDING

Breng wat tijd door in de zon ter voorbereiding op zonnigere dagen! 15 minuten per dag is voldoende. Met de normale LIA-dagcrème en bodylotion wordt de huid verzadigd met emulgatorvrije crèmes en een hoge uva bescherming, hierdoor worden negatieve symptomen zoals "Mallorca acne" vermeden.

De oorzaak van lelijke Mallorca-acne ligt in de basis van gewone zonnecrèmes die emulgatoren bevatten. Emulgatoren dringen diep door in de haarzakjes en veroorzaken in combinatie met UV-gegenereerde radicalen irritatie. Dit veroorzaakt onder andere puistjes. De eerste drie vakantiedagen kun je vergeten.

Sensi Care

Emulgator en parfumvrije LMS - zonnebrandcrème met de hoogste beschermingsklasse! Voor sterk zonlicht, zelfs op zuidelijke breedtegraden, en voor de gevoelige huid. Het voorkomt zonnebrand en huidveroudering. Het liefst tussen 12:00 en 15:00 uur de zon vermeiden. Zeker iedere twee uur de huid opnieuw insmeren met de Sensi Care.

Let altijd op de instructies op de verpakking of vraag advies aan een professional. DAARNA

De volgende favorieten zijn geschikt om de huid te kalmeren en te voorzien van waardevol vocht en mineralen: Hyaderm N voor intensieve huidverzachting, ook bij zonnebrand. Het Cool Clay Mineral Mask voor verkoeling en een flinke dosis vocht. Fresh Eyes voor verkoelende verzorging van de gestreste oogcontour. Daarnaast heeft het Natural Silk sheet mask een verzachtende werking op de huid en bevat het anti-aging ingrediënten.

Met de juiste producten en verzorging op weg naar een gelukkige zomerhuid!

Over de schrijver
Reactie plaatsen