Wat te doen bij een onzuivere huid?
18 januari 2021 
1 min. leestijd

Wat te doen bij een onzuivere huid?

Wat te doen bij een onzuivere huid?

De oorzaak is altijd een hormonale onbalans, vooral hoge testosteronniveaus. Hier hebben wij geen invloed op in het lichaam, maar wel lokaal wat zichtbaar is op de huid. De huid kan oppervlakkig beïnvloed worden met reinigende stoffen en peelings en dieper om problemen op te lossen bijvoorbeeld met onze Hya 4 Aknex. Dit Hya 4-serum bevat een combinatie van 8 actieve ingrediënten in hoge concentratie (dit product werd ook gebruikt in een klinische studie!). Hiermee worden alle symptomen van een onzuivere huid aangepakt. We moeten de overmatige productie van keratinocyten (verstopte poriën) verminderen, ontstekingen in het puistje verlichten en idealiter de testosteronspiegel lokaal verlagen. Op deze manier worden toekomstige puistjes voorkomen en wordt de ontsteking van het puistje verminderd.

Welke producten worden voor thuisgebruik aanbevolen bij acne die voorkomt bij jongeren en volwassenen?

Stap 1: De milde Micro Foam Cleanser in combinatie met de Facial Tonic passen goed bij elkaar voor de gezichtsreiniging (de gevoelige variant is geurvrij, dus vooral gunstig voor de gevoelige huid).

Stap 2: Nu wordt de Hya 4 Aknex gebruikt op de puistjes. Je hebt niet veel nodig! Het kan lokaal gebruikt worden of over een groot gebied, dat is afhankelijk van de conditie van de huid. De Hya 4 Aknex is ook prachtig te combineren met de Clear Face Roller! De Clear Face Roller onderscheidt zich door de consistentie en bevat tevens een sterk verkoelende menthol. Dit voelt erg prettig aan, vooral in de zomer of bij een rode huid.

Stap 3: Zorg ervoor dat u ’s ochtends een lichte LIA C 6-crème gebruikt. Bijvoorbeeld de 24-uurs crème. De crème beschermt de huid tegen UV-gegenereerde radicalen en helpt de Hy 4 Aknex om ongestoord zijn werk te doen. De crème is ook vrij van emulgatoren en conserveermiddelen. Gebaseerd op LMS en dat is gestoeld op huideigen ingrediënten. De perfecte crème voor de hoornlaag! Dit masker brengt de vetbalans (goed vet erin, slecht vet eruit) in evenwicht en koelt met hetzelfde menthol bestanddeel die de Clear Face Roller ook bevat. Het effect is zichtbaar en langdurig!

Advies

Wij adviseren u graag om een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste of huidtherapeut te bezoeken die werken met onze producten. Het is vooral raadzaam bij een onzuivere huid om een deskundige mee te laten kijken en uw verzorging perfect af te stemmen op uw behoeften.

 

onzuivere huid

Over de schrijver
Reactie plaatsen