Zomerse huidverzorgingstips voor jou!
30 mei 2022 
1 min. leestijd

Zomerse huidverzorgingstips voor jou!

WARM WEER

In de warmere seizoenen is een lichte dagcrème met een lager vetgehalte vaak voldoende. Maak het je nog gemakkelijker door een Dagcreme Color Correction!! Een verzorgende LIA dagcreme in drie verschillende tinten voor de correctie van kleine oneffenheden. Deze LIA CC creme is op basis van LMS en anti-age ingrediënten en LIA bescherming, voor een perfect uitziende huid.

 

UV BESCHERMER

LIA C6 Sensi Care SPF 30 is een emulgator- en parfumvrije LMNS-zonbeschermingscrème met de hoogste beschermingsklasse! Voor sterke blootstelling aan de zon, zelfs op zuidelijke breedtegraden, en voor de gevoelige huid tegen zonnebrand en door licht veroorzaakte huidveroudering. Trekt snel in en is niet vet. Geschikt voor de hele familie!!

 

KLEIN EN FIJN

De producten van Dr. E. Voss zijn ook verkrijgbaar in kleine maatjes. Het begint vanaf 15 ml.!! Ideaal om mee te nemen op vakantie. Zo kan je zelf je ideale vakantiesetje maken.

 

GLAD EN ZACHT

Door uw huid regelmatig te scrubben met de coconut Peeling op een emulgatorvrije basis ontstaat er een gladde en zachte huid. In de peeling zitten kokosnootdeeltjes die op een milde wijze droge huidcellen verwijdert. De huid ziet en voelt er weer stralend uit!

 

VITAMINEN AUB

Na een dag van zon en wind is de avonddouche een weldaad. Dan past de vitamine body crème in het verzorgingsprogramma. De body crème is een romige LMS-verzorgings crème met vitamine B3, hyaluronzuur en radicalenvangers. Het trekt snel in en voelt niet vet.

 

OPFRISSEN

We hebben een Cool Clay mineraal masker ontwikkeld op basis van kaolien en LMS dat de huid in balans brengt en de huid merkbaar verfrist met een mentholderivaat. Dit is vooral een groot voordeel op de echt warme dagen!

 

Als laatste nog een leuk tip!!

Vliesmaskers zoals de Vitamine water mask of de Natural Silk mask kunnen in de zomer in de koelkast worden bewaard. Dit zorgt voor een bijzonder intense frisheid bij het aanbrengen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen